Over ons

Wij zijn Rasila Hoek en Vivian Hemmelder. We kennen elkaar van de Nationale DenkTank, waar we in 2016 beide aan meededen. Hier leerden we veel over het onderzoeken en aanpakken van maatschappelijke problemen. Daarnaast ervaren wij, als patiënten, zelf wat er goed en minder goed gaat in de ggz. Wij willen deze ervaringen gebruiken om de ggz een stukje te verbeteren.

vivian_foto

Vivian Hemmelder
Ik heb Psychobiologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, en vervolgens een master Neuroscience behaald aan Harvard University. Ik heb wetenschappelijk onderzoek gedaan op verschillende plekken in Nederland en Amerika. Na de Nationale DenkTank ben ik aan de slag gegaan als adviseur in de publieke sector. In deze baan adviseer ik over verschillende maatschappelijke vraagstukken, variërend van jeugdzorg tot detentie.
Op mijn achttiende zag ik mijn eerste psycholoog. Sindsdien heb ik verschillende behandelaren en behandelingen gehad, zowel in Nederland als in Amerika.

rasila_foto

Rasila Hoek 
Ik ben afgestudeerd in wiskunde aan de Universiteit van Amsterdam en heb tijdens mijn master mijn lesbevoegdheid gehaald. Ik heb gewerkt als docent wiskunde in het middelbaar onderwijs, aan de universiteit, in examentrainingen en volwassenenonderwijs. Daarnaast heb ik korte tijd gewerkt als adviseur op het gebied van beroepsonderwijs en arbeidsmarkt.
Sinds mijn achttiende ben ik, in wisselende intensiteit, in behandeling in de ggz.